Multumim ca ai ales sa faci parte
din familia Global Info Team

Donează

Plată online - direct pe site

Nu a fost niciodata mai usor sa ajuti. Direct pe pagina noastră. Totul la un click distanta!

Tranzacția va fi realizată prin intermediul serviciului <de_gasit_un_serviciu>, autorizat pentru efectuarea de tranzacții online. Sunt acceptate toate cardurile emise de VISA sau MasterCard.

Puteți afla mai multe detalii cu privire la securitatea tranzacției consultând site-ul <de_gasit_un_serviciu>.

Transfer bancar

Detalii cont bancar:
Moneda: RON
IBAN: RO26BTRL01301205T26829XX
Beneficiar: Asociatia Global Info Team
Cod fiscal: 26467680

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%

Orice contribuabil poate dispune direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. ‒ dorește (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). Practic, în acest fel, dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Această suma nu reprezintă o sponsorizare sau donație. Ea este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta.

Dacă doriți să sprijiniți activitatea Asociatiei Global Info Team, prin redirecționarea a 3,5% din impozitul deja plătit statului pentru salariul din anul 2020, urmați, în ordine, pașii de mai jos, până la data de 25 Mai 2021.

1. Descărcați și tipăriți formularul

Descărcați formularul potrivit*, precompletat** cu datele Asociatiei Global Info Team.

Pentru venituri obținute exclusiv din salariu sau din pensie.

Pentru venituri obținute din alte surse, pe lângă salariu.

*Completați cu datele personale numai unul din aceste formulare, în funcție de situația în care vă aflați.

**Anul precompletat în formular este 2019, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar încheiat 2019.

2. Completați cu atenție

Formularul se completează de mână, în două exemplare; unul dintre exemplare rămâne la dvs. cu numărul de înregistrare primit la depunere de la Administrația Finanțelor Publice.

Pentru venituri obținute exclusiv din salariu

Completați cu datele de identificare (pct. I), tipul de venit (pct. II) în funcție de categoria de venit, selectați cota 3,5% și semnătura. Restul rubricilor nu trebuie completate (se completează doar dacă este cazul).
Pentru mai multe detalii, consultați modelul de completare a Formularului 230 și Anexa informativă:

Pentru venituri obținute din alte surse, pe lângă salariu

Trebuie completată declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice la toate capitolele aferente tipului de venit obţinut.
Citiți cu atenție instrucțiunile detaliate de completare a formularului:

Informații importante

Daca nu cunoașteți suma corespunzătoare a 3,5% din impozit, puteți lăsa căsuța necompletată. Conform art. 123, alin. 4 din Codul fiscal: “…Organul fiscal competent are obligația calculării, reținerii și plăţii sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul datorat…”

3. Depuneți formularul

Legea vă permite depunerea formularului prin mai multe metode:
*Informatii suplimentare , declaratia 230, respectiv declaratia 200.

**Dacă doriți să trimiteți prin poștă, majoritatea oficiilor poștale lucrează de luni până vineri între 08:00 și 19:00, iar unele oficii poștale sunt deschise și sâmbăta, între 08:00 și 14:00.

Adresele oficiilor poștale se găsesc mai jos:

***La Administrația Finanțelor Publice corespunzătoare sursei de venit (de ex. adresa companiei / instituției angajatoare). Consultați adresele Administrațiilor Finanțelor Publice mai jos:

Potrivit legii este acceptată și adresa unde locuiește efectiv deponentul, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România.

Confidențialitate și informații fiscale

În conformitate cu O.G. nr. 92/2003, art. 11, alin (4), beneficiarii sumelor obținute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obține informații cu caracter fiscal din care să reiasă “identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Contribuabilii sunt singurii care ar putea solicita informațiile fiscale de mai sus. Totodată, în cazul în care doresc, contribuabilii pot să comunice fundației faptul că au depus formularele respective.

REDIRECȚIONEAZĂ 20%

Sponsorizarea este metoda ideală de a susține activitățile GIT, pentru persoanele juridice care doresc să se implice. Sumele donate de contribuabili se scad direct din impozitul pe profit, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:
Cheltuielile cu sponsorizările care depășesc baremul de mai sus pot fi totuși înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile. Actul de sponsorizare va fi consemnat de către ambele părți pe baza documentelor ce atestă efectuarea sponsorizării.

Costuri 0% - Sprijin 100%. Asa ar fi descrisa implicarea dumeavoastra

Va prezentam realizarile de pana acum datorita sprijinului acordat:
0
Turnee​
0
Premii
0
Evenimente anuale​
0
Teren competitional ​
0
Platforma online

Doresti mai multe informatii?

Pentru mai multe informatii si detalii privind contractele de sponsorizare sau donatiile, nu ezitati sa ne scrieti. Persoana de contact: Calin Iova Email: contact@globalinfoteam.ro

Castiga un plus de vizibilitate

Dorim sa le multumim sustinatorilor pentru sprijinul acordat. Ne mandrim cu acestia pe pagina Parteneri

Vrei sa te implici ca voluntar?

Un ajutor este intotdeauna binevenit! Echipa noastra de voluntari creste de la turneu la turneu. Daca esti o persoana activa si dornica de a cunoaște oameni noi si de avea experiențe inedite, inscrie-te in echipa!